AGB

Allmänna affärsvillkor

1. Tillämpningsområde

Följande villkor gäller för alla beställningar som görs via vår webbshop.

 

2. Avtalspart, ingående av avtal

Köpekontraktet ingås med beverage dispense systems GmbH

Genom att placera produkterna i webbutiken ger vi ett bindande erbjudande om att ingå ett avtal om dessa artiklar. Avtalet ingås när du accepterar erbjudandet om de varor som finns i varukorgen genom att klicka på beställningsknappen. Omedelbart efter att du skickat beställningen får du en annan bekräftelse via e-post.

Ett bindande avtal kan också ingås i förväg på följande sätt:

  • Om du har valt kreditkortsbetalning ingås avtalet i samband med att kreditkortet debiteras.
  • Om du har valt betalningsmetoden PayPal, ingås avtalet när du bekräftar betalningsinstruktionen till PayPal.

 

3. Fraktkostnader

Fraktkostnader läggs till de angivna produktpriserna. Du hittar mer information om fraktkostnaderna i erbjudandena.

 

4. Betalning

Följande betalningsmetoder är tillgängliga i vår butik:

Förskottsbetalning
Om du väljer förskottsbetalning ger vi dig våra bankuppgifter i orderbekräftelsen och levererar varorna efter mottagandet av betalningen.

Kreditkort
Ditt kreditkort kommer att debiteras när din beställning är slutförd. Om du väljer betalningssättet kreditkort debiteras ytterligare 2,5 procent av köpesumman.

Paypal
Du betalar fakturabeloppet via nätleverantören Paypal. Du måste vara registrerad där eller registrera dig först, legitimera dig med dina åtkomstuppgifter och bekräfta betalningsinstruktionen till oss (undantag: gäståtkomst). Du får ytterligare instruktioner under beställningsprocessen. Om du väljer betalningsmetoden Paypal/Paypal Express debiteras ytterligare 1,9 procent av köpesumman.

Betalning på faktura och finansiering
I samarbete med Klarna AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, erbjuder vi dig köp på faktura och köp på avbetalning som betalningsalternativ. Observera att köp på faktura och delbetalningsköp endast är tillgängliga för konsumenter och att betalningen i varje fall måste göras till Klarna.

Faktura
När du köper på faktura hos Klarna får du alltid varorna först och du har alltid en betalningstid på 14 dagar. Du hittar de fullständiga villkoren för köp på konto här. Nätbutiken tar ut en avgift på 0,00 euro per beställning vid köp på konto hos Klarna.

Avbetalningsköp
Med Klarnas finansieringstjänst kan du betala ditt köp flexibelt i månatliga delbetalningar på minst 1/24 av det totala beloppet (dock minst 6,95 euro) eller enligt de villkor som annars anges i kassan. Mer information om delbetalningsköpet inklusive de allmänna villkoren och den europeiska standardinformationen för konsumentkrediter hittar du här.

Meddelande om dataskydd
Klarna kontrollerar och utvärderar dina uppgifter och upprätthåller, när det finns ett legitimt intresse och skäl till det, ett datautbyte med andra företag och kreditupplysningsföretag. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagar och enligt vad som anges i Klarnas integritetspolicy.

 

5. Självinsamling

I princip har du möjlighet att själv hämta varorna från

 beverage Dispense Systems GmbH
- www.getraenkezapfanlagen.net -
Kopernikusstrasse 4
50126 Bergheim
Tyskland

under följande öppettider: Endast genom telefonisk överenskommelse och skriftlig bekräftelse från www.getraenkezapfanlagen.net.

 

6. Förbehåll för äganderätten

Varorna förblir vår egendom tills full betalning har mottagits.

 

7. Transportskador

Om varorna levereras med uppenbara transportskador ska du reklamera sådana fel till leveransföretaget så snart som möjligt och kontakta oss omedelbart. Underlåtenhet att reklamera eller kontakta oss har inga konsekvenser för dina rättsliga anspråk och deras tillämpning, i synnerhet dina garantirättigheter. Däremot hjälper du oss att hävda våra egna krav mot transportföretaget eller transportförsäkringen.

 

8. Garantier och garantier

Den lagstadgade lagen om ansvar för fel gäller. Information om eventuella ytterligare garantier som kan gälla och deras exakta villkor finns tillsammans med produkten och på särskilda informationssidor i nätbutiken.

 

9. Lagring av avtalstext

Vi lagrar avtalstexten och skickar dig beställningsuppgifterna och våra allmänna villkor per e-post. Du kan också när som helst se och ladda ner de allmänna villkoren här på denna sida. Du kan se dina tidigare beställningar i vår kundinloggning.

 

10. Bilder

Endast de erbjudna artiklarna säljs, eventuella dekorationsartiklar som tjänar till att förklara varan är inte en del av beställningen. Artiklarna kan skilja sig visuellt om tillverkaren har ändrat en produkt.

 

11. Avtalsspråk

Det tillgängliga språket för ingående av avtalet är tyska.